Reakcija na današnju edukaciju za poljoprivrednike

Aktualno, Press 16. veljače 2018

Koprivničko-križevačka županija

Županijska skupština

Klub članova Županijske skupštine SDP-a i HL-a

Mjesto i datum: Koprivnica, 16. veljače 2018. godine

-Mediji-

Predmet:  Reakcija na današnju edukaciju za poljoprivrednike

Klub članova županijske skupštine SDP-a i HL-a ovim putem želi iskazati zadovoljstvo današnjom edukacijom poljoprivrednika Koprivničko-križevačke županije. Drago nam je i za svaku pohvalu što je župan Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren, konačno svoju savjest i misli odmaknuo od Piškornice i  „kumskog“ posla te se prihvatio inicijative SDP-a i HL-a za poboljšanjem uvjeta i konkurentnosti poljoprivrednika naše Podravine i našeg Prigorja.

Drago nam je što je prihvatio inicijativu kojom Klub SDP-a i HL-a želi pomoći malim poljoprivrednicima da lakše plasiraju svoje proizvode na tržište i povežu se s prehrambenom industrijom na području naše županije i šire.

Najiskrenije se nadamo da je župan osvijestio kako je ovo jedini način za postizanje boljitka naših stanovnika i našeg kraja te da će nastaviti putem jasne podrške poljoprivredi kroz edukaciju, maksimalnu pomoć i podršku poljoprivrednicima za privlačenje sredstava iz Programa ruralnog razvoja za 2018. godinu.

Predsjednik Kluba članova Županijske skupštine SDP-a, HL-a:

Željko Vugrinec