Predsjednik SDP-a Zagreb u stranačkom posjetu Koprivnici

Aktualno 2. ožujka 2022

Čelnici SDP-a Koprivničko-križevačke županije i grada Koprivnice u utorak 1. ožujka 2022. godine  su u Koprivnici ugostili Viktora Gotovca, predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreb i člana Gradske skupštine Grada Zagreba te Ivu Josipovića, bivšeg predsjednika Republike Hrvatske.

Goste iz Zagreba dočekali su Tomislav Golubić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a, Petra Rožmarić, predsjednica Gradske organizacije SDP-a Koprivnica, Mišel Jakšić (SDP) gradonačelnik Koprivnice, Nataša Tetec, potpredsjednica Gradske organizacije SDP-a Koprivnica i Sandra Sinjeri, članica Predsjedništva Gradske organizacije SDP-a Koprivnica i članica Skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Cilj posjeta bio je razmjena dobrih iskustava, osobito u području održivog razvoja i ekologije. Tako je u sklopu posjeta organiziran obilazak nove Kompostane i pročistača u Herešinu.

Zadovoljni smo i sretni što smo imali prilike razmijeniti iskustva, popričati o novim idejama za koje sam siguran da će pun značiti i nama ali zasigurno se nešto dobro iz Koprivnice može prenijeti u sam Zagreb – kazao je Mišel Jakšić (SDP), gradonačelnik Koprivnice.

Zadovoljan posjetom bio je i Viktor Gotovac koji je istaknuo kako je lijepo doći u grad u kojem SDP obnaša vlas te da je upravo kvalitetom projekata koji se provode vidljivo da je SDP na vlasti.

Vidi se da je Koprivnica napredan, moderan grad, grad s idejom i vizijom. U tom pogledu koliko god Zagreb bio veći, a Koprivnica manja ovo može biti svijetli prizor u kojem smjeru se grad može razvijati. Imati zaokružen sustav zbrinjavanja otpada, imati nešto što grad čini zelenim u ovo prekrasnoj zelenoj okolini, a onda biti i ugodno mjesto za život sa svim onim što benefit grada nosi mislim da je to slika modernog grada – kazao je Viktor Gotovac.

Ivo Josipović istaknuo je kako mu je drago zbog dolaska u Koprivnicu te se još jednom uvjerio kako razvoj grada dobro napreduje zahvaljujući odlučnoj vlasti koju vodi SDP.

– Nije novost da je Koprivnica prepoznata kao lider u Republici Hrvatskoj u području gospodarenja otpadom, kao i u mnogim drugim područjima. Razmjena iskustava, razgovori s čelnicima organizacija SDP-a s područja cijele Hrvatske doprinese kvalitetnijem radu i programu te u konačnici politikama SDP-a i vjerujem da ćemo i u budućnosti nastaviti te susrete ne samo sa Zagrebom nego i ostalim organizacijama – kazao je Tomislav Golubić.