Održane konstituirajuće sjednice Predsjedništva i Županijskog odbora SDP KCKŽŽ

Aktualno, Press 3. veljače 2017

U četvrtak, 02. veljače održane su konstituirajuće sjednice Predsjedništva i Županijskog odbora SDP-a Koprivničko-križevačke županije na kojima su jednoglasno usvojeni poslovnici o radu. Na sjednici Županijskog odbora izabran je izborni stožer, kojeg čine članovi predsjedništva. Prema potrebi izborni stožer proširivati će se novim članovima. Za tajnika županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije jednoglasno je izabran Tomislav Babić.

Dogovoren je sastav pregovaračkog tima za pregovore sa potencijalnim koalacijskim partnerima u koji su imenovani predsjednik, potpredsjednici te tajnik. Usvojene su smjernice rada za osnivanje programskih savjeta koji će za cilj imati sastaviti predizborni program za nadolazeće lokalne izbore. Određena je dinamika obilaska općinskih i gradskih organizacija,s ciljem konsolidacije stranke te uspostave pomoći lokalnim organizacijama u pripremama za nadolazeće izbore.

Sve aktivnosti koje će provoditi županijsko vodstvo u narednom periodu okrenute su što boljoj pripremi stranke za izbore na kojima je osnovni cilj dobivanje povjerenja građana za vođenje Koprivničko-križevačke županije te što većeg broja gradova i općina.