Održana 3. sjednica Županijskog odbora SDP-a Koprivničko-križevačke županije

Aktualno 3. lipnja 2022

U četvrtak 2. lipnja održana je 3. sjednica Županijskog odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Sjednicu je vodio Tomislav Golubić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Okupljeni članovi raspravljali su o pet točaka dnevnog reda. Na samom početku usvojen je zapisnik s 2. sjednice Županijskog odbora. Nakon toga raspravljalo se o provedenim aktivnostima. Posebno su izdvojene aktivnosti vezane uz obilježavanje Praznika rada i Dana obitelji. Golubić je tom prilikom pohvalio rad i zalaganje foruma te općinskih i gradskih organizacija. Također, kao plan budućeg rada dogovorene su edukacije za članove koje će se održati u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu.

Prilikom rasprave posebno je istaknuto zalaganje i rad Foruma mladih, naime Antonio Sirovec iz Gradske organizacije SDP-a Križevci bio je jedan od kandidata za predsjednika Foruma mladih SDP-a Hrvatske, dok je Timon Fabijanec iz Gradske organizacije SDP-a Koprivnica postao član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske.

Okupljeni članovi su također odlučivali o zamjeni u Županijskoj skupštini za članicu Sandru Sinjeri. Naime, Sandra je u mirovanje stavila svoj mandat, a jednoglasno je odlučeno da će ju na toj funkciji zamijeniti Siniša Fabijanec.