Koprivničko-križevački SDP s partnerima predao listu za Županijsku skupštinu

Aktualno, Press 4. svibnja 2021

Mladen Kešer (SDP), kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije i nositelj liste za Županijsku skupštinu, jučer je predao kandidacijsku listu s kojom SDP izlazi na izbore, i to s partnerima HSLS-om i GLAS-om.
Kešera je pratila kandidatkinja za zamjenicu župana Sandra Sinjeri iz Koprivnice, predsjednici partnera Darko Markić i Željko Beren te Tomislav Golubić, predsjednik SDP-a Koprivnice, Tea Ščetarić-Jasek (Križevci), Kristina Črček (Kalnik) i županijska tajnica SDP-a Marijana Lokotar.

– Listu ćemo uskoro predstaviti našim građanima. Danas, kad vidim ostale liste, usudim se reći da je riječ o najjačoj listi na ovim izborima. SDP i partneri na listi imaju doktore znanosti, liječnike, profesore, inženjere, poduzetnike, obrtnike, radnike i poljoprivrednike, kadar koji je spreman odmah preuzeti odgovornost za županiju – kazao je Kešer.

Smatra da se lista SDP-a i partnera može natjecati na bilo kojim izborima i političkoj razini. – Vjerujem da ćemo dobiti natpolovičnu većinu u Županijskoj skupštini i nakon 16. svibnja krenuti u pripremu županije za dovlačenje ozbiljnih investicija koje će podignuti standard građana naših općina i gradova, jer ovdje smo zbog ljudi, a županija su ljudi – rekao je Kešer.

Read more at: https://epodravina.hr/koprivnicko-krizevacki-sdp-s-partnerima-predao-listu-za-zupanijsku-skupstinu-keser-vjerujem-da-cemo-dobiti-natpolovicnu-vecinu/