Damir Lacković kandidat za gradonačelnika Đurđevca

Aktualno, Najave, Press 10. ožujka 2017

Gradska organizacija SDP Đurđevac na sjednici gradskog odbora donijela je jednoglasnu odluku, da će kandidat za gradonačelnika Đurđevca biti Damir Lacković, mladi i perspektivni Đurđevčanin, ujedno član predsjedništva SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Završio je studij mehatronike, a sa 24 godine je otvorio svoju IT tvrtku u gradu Đurđevcu gdje je odlučio i graditi svoju budućnost. U Đurđevcu je, kaže, otkad zna za sebe i upoznat je sa problematikom građana i okolice.

Stranka SDP Đurđevac definirala je i kandidata za zamjenika, a to je Marko Fucak, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Đurđevac. Baš kao i Damir Lacković, Marko Fucak je odrastao u radničkoj, poljoprivrednoj obitelji. Završio je diplomski studij na Visokoj školi za sigurnost u Zagrebu, smjer zaštita na radu i zaštita okoliša, te radi u poduzeću Rasco d.o.o na poslovima stručnjaka zaštite na radu i zaštite okoliša. Bavi se vinogradarstvom i sadnjom bobičastog voća te je istaknuti član Puhačkog orkestra DVD-a Đurđevac dvadesetak godina.

Gradska organizacija SDP Đurđevac u pobjedu na lokalnim izborima ide sa sloganom #picoki_zajedno, jer time žele pokazati da su naklonjeni zajedništvu i radu sa svim opcijama, sve za boljitak grada Đurđevca. Đurđevčani su poznati po svojoj marljivosti i skromnosti. Treba im netko iz naroda tko će ih potaknuti da svoje kvalitete i potencijale iskoriste u praksi kroz poduzetništvo i obrt. Podravci, posebice Đurđevčani su podcijenjeni u društvu i to se treba promijeniti. Treba im vođa koji će im dati jasne smjernice kako se nositi sa problemima svakodnevnice, istaknuo je kandidat za gradonačelnika Damir Lacković.

Mlade snage đurđevačkog SDP-a Damir Lacković i Marko Fucak spremni su preuzeti rizik i krenuti u izgradnju boljeg Đurđevca jer samo kad smo složni, zajedno možemo napraviti više.