Tomislav Golubić novi predsjednik koprivničkog SDP-a

Aktualno, Press 2. prosinca 2017

Na današnjoj izbornoj konvenciji gradske organizacije SDP-a Koprivnica, izabrano je novo vodstvo. Za predsjednika gradske organizacije Koprivnica izabran je Tomislav Golubić, a u narednom četverogodišnjem mandatu zamjenice će mu biti Nataša Tetec i Maja Hleb.

Na Izbornoj konvenciji, osim novog vodstva gradske organizacije, izabrani su i delegati za državnu konvenciju SDP-a koja će se održati 16. prosinca u Zagrebu.

Čast mi je preuzeti ovu bitnu funkciju u gradskoj organizaciji Koprivnica koja je jedna od najjačih SDP-ovih utvrda u Republici Hrvatskoj. SDP grada Koprivnice dobio je snažno vodstvo koje će i dalje oko sebe okupljati mlade i stručne ljude koji žele da Koprivnica nastavi zacrtani rast na korist svih građana. – rekao je novoizabrani predsjednik.

Na naredni četverogodišnji mandat izabrano je i Predsjedništvo u sastavu: Krošnjar Dragica, Lukač Ivica, Sačer Goran, Sinjeri Sandra, Tucaković Slavko i Vugrinec Željko. Uz predsjedništvo, izabran je i Gradski odbor koji broj 22 člana: Fabijanec Siniša, Franjo Čordaš Dijana, Gošek Zoran, Horvat Marko, Jakopanec Tomislav, Klasić-Dolenec Emina, Klobučar Damir, Kljaić Zoran, Matić Horvat Aldijana, Matijaković Danijel, Mikulić Kristinka, Osman Željko, Pap Željka, Pintarec Žarko, Popijač Antonio, Rožmarić Petra, Samoščanec Perošić Mirela, Srednoselec Dražen, Štefanić Ines, Tisaj Hrvoje, Večenaj Petra i Vidović Adriana.