SDP ima kandidata za načelnika u Molvama

Aktualno 10. svibnja 2021

Na sjednici članstva Općinske organizacije SDP-a Općine Molve jednoglasno je donesena odluka kako će SDP za mjesto načelnika Općine Molve kandidirati Ivicu Vujkovića.
– Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju Općinskoj organizaciji SDP-a Molve koja je na ovaj način pokazala da vjeruje i meni, ali i ljudima s kojima planiram nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost za vođenje Općine, ali isto tako osigurati da naša sredina bude mjesto ugodnog življenja i mjesto povratka – poručio je Vujković dodavši da u izbore ulazi kao kandidat koji će stajati iza svakog stanovnika Molva i želi odgovorno i otvoreno voditi općinu.
– Nikada neću zažmiriti niti na jedan problem našega stanovništva. Moja kandidatura pokazatelj je želje za bolje sutra, bolje sutra za nas i našu djecu te želja za stvaranjem primjera jedne od najboljih općina u Republici Hrvatskoj. Znanje, želja, volja i žrtva podnijeti teret koji nosi dužnost načelnika Općine Molve je nešto što sam spreman preuzeti – zaključio je Vujković dodavši kako će program, viziju i listu kandidata za Općinsko vijeće predstaviti za nekoliko dana.